Echinox 45 la Galele ”Medicină, artă, cultură”

ian. 24th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marţi, 28 ianuarie 2014, de la ora 18.00, în Sala Tonitza a Muzeului de Artă Cluj-Napoca, va avea loc un recital de poezie cu Horia Bădescu, Ion Pop, Adrian Popescu, Mariana Bojan, în cadrul celei de-a 151-a Gală ”Medicină, artă, cultură”. Această ediție a galei este dedicată împlinirii a 45 de ani de la înființarea revistei ”Echinox” și a grupării literare cu același nume.


Despre ”Echinox” vor mai vorbi Irina Petraş şi Eugen Uricaru.
Evenimentul se bucură de o ilustrare muzicală oferită de: Liza Cadelnic (solistă), Nadejda Cerchez (solistă) și Lucian Dușa (pian). Momentul este prezentat de prof.dr. N. Miu.

Număr de vizualizări :946


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro