Colecția ”Follow the White Rabbit” semnată de Florin Dobre, bine primită la Londra

ian. 16th, 2014 | By | Category: Postcard

Florin Dobre i-a cucerit pe britanici prin colecția ”Follow the White Rabbit” F/W 2014, prezentată la începutul lunii ianuarie2014, la Red Gallery – avangard art, Londra. Creatorul român a fost remarcat în media britanică cu sloganul: “Romanians arrive in London in style. Florin Dobre Menswear collection.”

Colecția “Follow the White Rabbit”, inspirată de călătoria din toamnă a artistului în Londra, a fost bine primită de presa britanică de specialitate și nu numai.

La eveniment au fost prezenți Excelența sa, Ambasadorul României în Marea Britanie, Dr. Ion Jinga alături de soția sa Daniela Jinga, iar din partea Ambasadei Israelului în UK au participat Atașatul Cultural Tanya Jacobs și Head of PR, Arieh Miller.
De asemenea, a participat celebrul fotograf Chris Yates, cunoscut pentru prezența sa la toate show-urile de modă din cadrul London Fashion Week, precum și bloggeri de modă din Marea Britanie și Paris, buyeri din zona Shoreditch – care promovează cele mai în vogă ținute, artiști, jurnaliști, prieteni, tineri care trăiesc și studiază în UK, cu toții încântați de show-ul oferit de artistul și designerul Florin Dobre.

Florin Dobre a creat și un performing nou de fusion art, prin colaborările cu artiști vizuali și regizori români, studenții de la UNArte și fabrica Dorobanțul S.A, Red Gallery și studentii de la University of Creative Art.

Număr de vizualizări :1113


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro