Cafeneaua de știință, în direct pe Radio România Cultural

ian. 5th, 2014 | By | Category: Eveniment

Luni, 6 ianuarie 2014, între orele 19.00 și 21.00, Radio România Cultural transmite, în direct de la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, din București, Cafeneaua de știință. Moderator: Corina Negrea.

Despre tema întâlnirii, ”Fizica marilor concepte, fizicienii marilor idei. De la idee la confirmare experimentală”, vor vorbi invitații: dr. fiz. Călin Alexa, dr. fiz. Florin Spineanu și dr. fiz. Radu Ionicioiu de la Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară ”Horia Hulubei”, dr. fiz. Vlad Zografi – scriitor, editor Humanitas.
Emisiunea este transmisă și prin webcam pe www.culturalazi.ro și www.radiocultura.ro
AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Număr de vizualizări :1040


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro