Mircea Diaconu lansează la Bastilia ”La noi, cînd vine iarna”

dec. 17th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Marţi, 17 decembrie, de la ora 19.00, la Librăria Bastilia din Bucureşti (Piaţa Romană nr. 5), va avea loc lansarea romanului ”La noi, cînd vine iarna”, de Mircea Diaconu, apărut de curând în colecţia „Fiction Ltd.” a Editurii Polirom, şi în ediţie digitală. Participă, alături de autor: Carmen Muşat, Bianca Burţa-Cernat, Cristian Teodorescu.


Mircea Diaconu (n. 24 decembrie 1949) este actor, politician, scriitor şi profesor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale“ din Bucureşti. A fost directorul Teatrului „Nottara“ pînă în 2011. A jucat atît în piese de teatru pe scenele naţionale, cît şi în producţii cinematografice celebre, precum De ce trag clopotele, Mitică?, Buletin de Bucureşti, Asfalt Tango, Cum mi-am petrecut sfîrşitul lumii, Legături bolnăvicioase sau Filantropica. A mai publicat: Şugubina (1977), Scaunul de pînză al actorului (1985) şi În Bucureştii de odinioară cu Mircea Diaconu (1998).

Număr de vizualizări :1017


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro