„Les chansons d’amour” la Cinemateca Francofonă

dec. 9th, 2013 | By | Category: Postcard

Miercuri, 11 decembrie 2013, de la ora 19:30, în sala Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara (bd. Vasile Pârvan nr. 4), va avea loc ultima ediție a Cinematecii Francofone din acest an. De data acesta, filmul prezentat publicului va fi „Les chansons d’amour”. Filmul este subtitrat în limba română, iar accesul este gratuit. Cinemateca Francofonă este un eveniment organizat de Institutul francez din Timișoara, Lectoratul francez din Timișoara și Asociația Hexagone.

„Les chansons d’amour”, o comedie muzicală în trei părţi, pe un model similar cu „Umbrelele din Cherbourg”. Toate cântecele de dragoste descriu aceeaşi poveste: „Il y a trop de gens qui t’aiment”… „Je ne pourrais jamais vivre sans toi”… „Sorry Angel”. „Les chansons d’amour” descrie, de asemenea, această poveste.
Filmul, regizat de Christophe Honoré a fost selecţionat la a 60-a ediţie a festivalului de la Cannes în 2007.

Distribuţie: Ludivine Sagnier, Louis Garrel, Chiara Mastroianni, Clotilde Hesme, etc.

Număr de vizualizări :979


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro