Proiecție de film la Cinemateca francofonă: „Camera morților”

nov. 25th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 27 noiembrie 2013, de la ora 19:30, în sala Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara (bd. Vasile Pârvan nr. 4), va avea loc o nouă seară de cinematecă francofonă. Publicul va putea urmări proiecția filmului „Camera morților”. Un eveniment organizat de Institutul francez din Timișoara, Lectoratul francez din Timișoara și Asociația Hexagone.


„Camera morților” este un film polițist care pune în scenă o poveste intrigantă și excitantă a unui ucigaș în serie ca nimeni altul. Minciuni, investigaţii și dragoste, iată ingredientele acestui film care vă va ţine cu sufletul la gură.
Filmul, realizat după romanul lui Franck Thilliez și regizat de Alfred Lot a obținut premiul „Cel mai bun scenariu” în 2008 la festivalul „Luminile presei străine”.
Distribuţie: Mélanie Laurent, Éric Caravaca, Gilles Lellouche…

Filmul a fost subtitrat de studenți ai Facultăţii de Litere din cadrul Universității de Vest din Timişoara. Accesul este gratuit

Număr de vizualizări :1024


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro