Despre Festivalul Național de Teatru 2013 la „Cafeneaua critică”

nov. 6th, 2013 | By | Category: Agenda de carte
Joi, 7 noiembrie 2013, ora 19:00, în Club A (Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri culturale „Cafeneaua critică”. Această ediţie propune o dezbatere despre Festivalul Naţional de Teatru, la finele ediţiei a 23-a (25 octombrie-3 noiembrie 2013). Participă: directoarea artistică a festivalului, Alice Georgescu (aflată la final de mandat, după trei ediţii consecutive), Aura Corbeanu (directoare executivă), alți membri ai echipei de organizare a FNT, artiști participanți la festival, critici dramatici. Un nou prilej de evaluare a teatrului românesc de azi. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

„Cafeneaua critică” este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, „Cafeneaua critică” a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, „Cafeneaua critică” a revenit la Club A.
Număr de vizualizări :1007


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro