”Senvici cu infinit” de Puși Dinulescu, la Clubul Dramaturgilor

nov. 22nd, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 25 noiembrie 2013, de la ora 18, in sala Institutului Cultural Român, Clubul Dramaturgilor se va reuni pentru al treilea spectacol-lectură al stagiunii: ”Senvici cu infinit” de Puși Dinulescu. Vor citi actorii: Mihai Niculescu, Manuela Ciucur, Ioana Calotă, Julieta Strâmbeanu-Weigel, Puiu Mărgescu, Liliana Pană. Regia: Vasile Manta.

Clubul Dramaturgilor este organizat de Filiala București Dramaturgie a Uniunii Scriitorilor în colaborare cu Institutul Cultural Român și Radio România Cultural.

Intrarea este liberă.
Lectura va fi urmată de dezbateri pe marginea piesei.

Număr de vizualizări :949


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro