”Cântece de samovar”, concert live cu Maria Raducanu

nov. 21st, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, de la ora 20.30, la Teatrul de Sufragerie (Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, sector 1, București), va avea loc evenimentul ”Cântece de samovar”, un concert live cu Maria Răducanu.

”Poveștile șoptite se ascultă cel mai bine acolo unde atmosfera e caldă, intimă, doar cu o mână de oameni frumoși și prieteni. Deja o tradiție, Maria Răducanu revine pentru a cincea oara la Teatrul de Sufragerie, cu o invitație la poezia plină de farmec a muzicii făcute cu suflet. Un concert ca o oglindă. Versuri vechi românești sau rusești, lirism iberic pe acorduri de romanțe, toate vor răsuna, pestriț, sâmbătă seara, în intimitatea Sufrageriei noastre.
Vom fi o mână de oameni, atât cât să ne simțim bine și să ne placă: stăm pe jos, pe perne sau pe divan. Gazda ne întâmpină cu vin fiert și plăcinte aburinde, pregătite cu drag pentru oaspeți.
Maria Răducanu este o apariție emoționantă, o voce unică, pur și simplu extraordinară. Renumită pentru interpretările pieselor Mariei Tănase, Maria Răducanu, împreună cu cvartetul său, a realizat un turneu omagial în Germania, la München, Berlin şi Stuttgart, dedicat centenarului naşterii celei supranumite „Regina cântecului popular”. A lansat până în prezent nouă albume, pentru care a colaborat cu muzicieni ca Johhny Răducanu, Mihai Iordache, Mircea Tiberian, etc” – organizatorii

Biletele se pot achiziționa online, în limita a 25 de locuri disponibile, de la http://www.iabilet.ro/ sau de la sediul Teatrului de Sufragerie, până la data spectacolului. Detalii la teatruldesufragerie@gmail.com.

Număr de vizualizări :1022


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro