“Poezia mileniului 3” cu Răzvan Ţupa

nov. 3rd, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 4 noiembrie 2013, ora 21:00, la Bowery Poetry Club (New York), Răzvan Ţupa va susţine o lectură de poezie. De asemenea, acesta va fi prezent marţi, 5 noiembrie 2013, ora 19:00, la sediul Institutului Cultural Român din New York, unde va avea loc evenimentul “Poetry in progress”.

Răzvan Ţupa s-a născut la Brăila în 1975. Până acum a participat la festivaluri, ateliere si lecturi de poezie in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu, Buzau, Chisinau si în străinătate (Banska Stiavnica, Berlin, Bratislava, New York, Paris, Praga, Roma). Între 2005 si 2010 a organizat întâlnirile „Poeticile cotidianului”, iar din 2010 a lansat un proiect de încurajare a interacţiunii poetice pornind de la formularea unor principii de poetică relaţională. Cel mai recent volum al său, „poetic. cerul din delft şi alte corpuri româneşti” a apărut la Casa de Editură Max Blecher în 2011.

Număr de vizualizări :1104


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro