„Poeții citesc pentru Roșia Montană”

oct. 3rd, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 5 octombrie 2013, ora 18.30, în mansarda librăriei Bastilia (Piața Romană, nr. 5, Bucureşti) va avea loc evenimentul „Poeții citesc pentru Roșia Montană”. Invitaţi: Marian Xiron, Răzvan Țupa, Andrei Dósa, Radu Nițescu și Vlad Pojoga. Evenimentul are loc în cadrul unei noi ediţii a Clubului de lectură “Institutul Blecher”. Organizator: Claudiu Komartin.

“Marian Xiron (n. 1968), Răzvan Țupa (n. 1975), Andrei Dósa (n. 1985), Radu Nițescu (n. 1992) și Vlad Pojoga (n. 1993) vin cu texte scrise în ultima perioadă, lucide & protestatare, precum și cu poezia altor autori care exprimă aceeași nevoie firească de a te exprima împotriva orbirii colective (sau a autorităților corupte), de a milita, arătând că poeții contemporani sunt alături de o mișcare ce a demonstrat că, în ciuda resemnării din ultimii ani a românilor, cultura protestului nu a murit în această țară.” (Claudiu Komartin)

Număr de vizualizări :991


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro