„Castelul de nisip” de Stejărel Ionescu

oct. 8th, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, ora 13:00, în Sala Festivă a Colegiului Tehnic E. Ungureanu, Timişoara, va avea loc lansarea volumului de poezii „Castelul de nisip” de Stejărel Ionescu, Editura Măiastra. Despre volum vor vorbi profesorii Delia Lungu şi Mihai Pepa, precum şi scriitorul Ion Scorobete. Cu această ocazie, elevi ai Colegiului Ungureanu sub bagheta profesoarei Delia Lungu vor recita poezii din volumul „castelul de nisip”.

„Este cea de-a zecea carte personală, plus două antologii, în care autorul care vine din Ardeal, de pe malul Mureşului, îşi deapănă amintirile şi gândurile atât în versuri clasice cât şi în rimă.  De ce „castelul de nisip”? Deoarece timpul ne ţine în palmă, vântul ne suflă, ne spulberă. Aici dăm de casa noastră de nisip, de cartea de nisip şi de palatul de nisip, dar tot aici găsim concepţia, naşterea trăirea, bătrâneţea noastră” (editorii)

Număr de vizualizări :978


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro