Atelier pentru copii: „Aventurile lui Riki” la Grădinița Miruna

oct. 18th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 19 octombrie 2013, ora 11.00, la Grădinița Miruna (str. Traian nr. 160, sector 2, în incinta şcolii nr. 85, Bucureşti) va avea loc un eveniment organizat în jurul cărții „Aventurile lui Riki” de Ana Maria Florea, Curtea Veche Publishing. Întâlnirea este organizată pentru părinţi şi copii cu vârsta între 4 și 6 ani. Aceştia o vor putea cunoaște pe autoare, dar și pe Riki, personajul principal al cărții! Toţi copiii vor asculta pasaje din peripețiile lui Riki, citite chiar de scriitoare, vor desena animalele de companie preferate și vor povesti despre ele.

“Volumul „Aventurile lui Riki” întregeşte colecţia de cărţi pentru copii apărută la Curtea Veche Publishing, susţinând misiunea editurii de a forma o nouă generaţie de cititori, încurajând copiii să descopere farmecul cărţilor şi să se dezvolte armonios prin lectură.” – editorii

Pe coperta cărţii, Riki însuşi le transmite câteva gânduri celor ce abia aşteaptă să citească despre aventurile sale:  “Sunt foarte încântat că Ana a scris o carte despre mine și despre aventurile mele. Ca orice pui neștiutor, am intrat adesea în belele, dar am învățat că nu am voie să fac prostioare și astăzi sunt un cățel foarte cuminte. Îmi place să mă joc cu alți căței și, da, îmi plac toate celelalte animale. Am acasă o pisică de care am grijă, pentru că Ana mi-a spus că trebuie să fiu bun și cuviincios atât cu animalele, cât și cu oamenii. E adevărat că, dacă o supăr pe pisică, își ascute ghearele pe nasul meu, dar eu încerc să nu o supăr. Sper să vă placă poveștile mele și să învățați și voi, copii, ce am învățat eu: dacă eşti bun, îți faci repede prieteni și, atunci când ești supărat, aceștia îți vor veni în ajutor.”

Ana Maria Florea are 35 de ani și este la a doua carte publicată. Prima carte de proză scurtă, “Zăpada roșie”, a apărut în anul 1996. A urmat o lungă perioadă în care autoarea a lăsat beletristica pe locul doi și a scris doar din postura de jurnalist. A lucrat în radio, în televiziune și în presa scrisă și a colaborat timp de 13 ani cu mass‑media din Franța și Belgia. În prezent lucrează în departamentul de PR al unei mari companii.

Costul de participare la atelier este de 40 de lei și include cartea “Aventurile lui Riki”. Înscrierile se pot face la adresa: atelier@asociatiamiruna.ro.

Număr de vizualizări :1099


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro