„Zbor într-o aripă” de Dan Dănilă

oct. 16th, 2013 | By | Category: Eveniment

De curând, la editura Tipo Moldova, a apărut romanul „Zbor într-o aripă”, de Dan Dănilă.  Este debutul în acest gen literar al poetului și traducătorului emigrat în Germania.

„Autorul, care pe lângă cele 18 volume de versuri și traduceri a mai publicat în periodice proză scurtă, critică literară și eseuri, ne prezintă de data aceasta un volum de 575 de pagini, urmărind destinul unui artist alcoolic, stabilit în București. Atent la detalii, Dan Dănilă își conduce personajul principal, la întâlnirea cu cititorul, între ficțiune și autobiografic, înainte și după marea schimbare, din copilărie și până la finalul surprinzător.” (editorii)

Număr de vizualizări :1473


One Comment to “„Zbor într-o aripă” de Dan Dănilă”

  1. dan spune:

    mult succes din canada

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro