„Ora Verde” de Peca Ştefan, episodul 1 al serialului teatral site-specific GREEN HOURS

oct. 20th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 21 octombrie 2013, ora 20.00, dramAcum și Teatrul LUNI prezintă “Ora Verde”, episodul 1 al serialului teatral site-specific GREEN HOURS! Din distribuţie: Cătălin BABLIUC, Cristina DRĂGHICI, Radu IACOBAN, Tudor Aaron ISTODOR, Rodica LAZĂR, Katia PASCARIU, Ana ULARU, Letiția VLĂDESCU. Regia: Andreea Vălean. Dramaturg invitat: Maria Manolescu.

„O tânără corporatistă intră în Green. Îşi caută prietena alături de care urmează să-şi petreacă seara în oraş. Să bea un pahar, să povestească fel de fel, poate să şi bârfească. În loc de prietenă, găseşte o chelneriţă ciudată, mai întâi acră, apoi suspect de amabilă, care îi oferă o îmbrăţişare, păpucei, ba chiar şi lapte.

Într-un final, vine şi prietena. O salută pe corporatistă, apoi sărută chelneriţa. Pe gură. Lung. Îşi ia papuceii şi laptele. Şi urcă pe scenă.

De câte ori, în 19 ani, aţi fost în Green? De câte ori v-aţi dus la o bere şi o bârfă mică şi v-aţi trezit pupat pe gură? Era un film, În fiecare zi Dumnezeu ne săruta pe gură. Green-ul bagă uneori şi limba.” (Mihai Brezeanu)

„Muzica live este asigurată de Mandela GAJOL (în alternanță cu Jak NEUMANN) iar intrarea în Green se face pe o uşă „secretă” care îi poartă pe spectatori printre desenele lui Dan Perjovschi.” – organizatorii

Video și documentare video: Cinty Ionescu

Muzicieni invitați: Mandela Gajol, Mihai Iordache, Jak Neumann

Desene de Dan Perjovschi

Producția: dramAcum și Teatrul LUNI de la Green Hours – cu sprijinul GDS (2013)

Mai multe inforamaţii la www.greenhours.ro

https://www.facebook.com/pages/Teatrul-LUNI-de-la-Green-Hours/206514772712144

Număr de vizualizări :1153


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro