“Trandafirul albastru” de Nicoleta Milea

oct. 8th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Semne a apărut volumul de poezie “Trandafirul albastru” de Nicoleta Milea.

,,TRANDAFIRUL ALBASTRU, Editura Semne, Bucuresti, 2013 – o carte dulce-amară scrisă cu un condei muiat în lacrima singurătăţilor diafane. Un copleşitor murmur al tăcerii, o adâncă vibraţie a gândului mărturisindu-se frumos şi inspirat, sporind vraja clipei şi farmecul rostirii lirice.

După volumele de poeme ,,Cercuri albe”, ,,Târzia din vis”, ,,Ecoul tăcerii”, cu această nouă carte – ,,TRANDAFIRUL ALBASTRU’’, Nicoleta Milea trece pragul afirmării depline, îşi conturează, decisiv, spiritul creator, cultivat şi sensibil, subordonat unui demers poetic de largă respiraţie.

O carte ce nu se poate citi decât în şoaptă, la lumina vibrândă a melancoliei şi a căutării de sine.” – FLOREA BURTAN

Număr de vizualizări :1873


One Comment to ““Trandafirul albastru” de Nicoleta Milea”

  1. Ana Maria Gîbu spune:

    Sarut mana, d-na Nicoleta!

    Felicitari pentru acest nou volum de versuri! Ma bucur foarte mult pentru d-voastra! As vrea si eu cartea. Vreau sa ma asez la „lumina melancoliei si a cautarii”, la lumina tacerii si sa o citesc in soapta.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro