“Poeţi în dialog“ la Institutul Cervantes

oct. 24th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 28 octombrie 2013, ora 18:30, în Sala Auditorium a Institutului Cervantes (Bd. Regina Elisabeta nr. 38, Bucureşti) va avea loc masa rotundă intitulată: Poeţi în dialog“, cu participarea poeţilor: Manuel Rico, Denisa Comănescu şi Claudiu Komartin. Eveniment organizat de Institutul Cervantes din Bucureşti, cu sprijinul Ambasadei Spaniei în România.

Vor avea loc lecturi bilingve (în limbile spaniolă şi româna) din poemele celor trei invitaţi, urmate de o discuţie despre ce înseamnă să fii editor de poezie şi dacă mai există un public cititor de poezie, seara urmând a se încheia cu prezentarea ultimului număr al revistei Poesis şi lectura, de către Radu Vancu, a unor poeme de Luis Rosales (1910-1992), cuprinse în numărul ultim al revistei.

Evenimentul se va desfăşura cu traducere simultană.

Număr de vizualizări :973


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro