“Codul blestemat” de Adam Blake

oct. 4th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, colecţia Fiction Connection, a apărut volumul “Codul blestemat” de Adam Blake, traducere de Anca Milu-Vaidesegan.

“Codul blestemat este unul dintre cele mai bune thrillere conspiraţioniste din ultimii ani – un roman spectaculos despre coduri şi indicii, paradis şi infern, cu o eroină de neuitat.

În urmă cu trei ani, Heather Kennedy a părăsit Poliţia Metropolitană într-o manieră care încă o urmăreşte. Acum, ea este chemată să-i ajute pe poliţiştii care anchetează un presupus furt din sala de lectură a British Museum. Kennedy constată că, mai degrabă decât să fi furat ceva, intrusul a fotografiat pagini din cărţi despre Johann Toller, un profet nebun care a trăit în Europa secolului al 17-lea. Toller a făcut o serie de profeţii referitoare la Apocalipsă şi evenimentele care ar preceda-o. Nici unul dintre ele nu s-au adeverit.
Până acum.

Însă, unul după altul, semnele groteşti şi minunile prezise de Toller încep să zguduie lumea. Apa fluviului Rin devine roşu aprins, turnurile din Londra se înclină, iar un înger cu o sabie de foc este zărit deasupra oraşului Ierusalim. Cu ajutorul unei fete de 19 ani, pe nume Diema, membră a unui trib secret, şi al ex-mercenarului Leo Tillman, Heather Kennedy se angajează într-o cursă nebunească pentru aflarea adevărului. Ea încearcă să oprească desăvârşirea profeţiei, căci… APOCALIPSA SE APROPIE.” (editorii)

Adam Blake este pseudonimul unui foarte cunoscut autor din Marea Britanie, ale cărui cărţi s-au vândut în milioane de exemplare. Nimeni nu a reuşit să afle identitatea acestuia, deşi s-au vehiculat câteva nume celebre. Adam Blake locuieşte la Londra.

Număr de vizualizări :1124


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro