Spectacolul “Noi4” de Lia Bugnar

sept. 13th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 14 septembrie 2013, ora 22:00 la Godot Cafe Teatru (str. Blănari nr 14, Bucureşti), va avea loc spectacolul “Noi4” de Lia Bugnar, în regia Dorinei Chiriac. Distribuția spectacolului: Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar și Marius Manole.

„Mai rar o piesă în care să te regăsești în toate personajele. Marius Manole e un Victor care o caută pe femeia vieții sale pe toate drumurile, chiar dacă lasă suferință în urma sa, dar răul său interior și dorința de a o găsi este mai adâncă decât orice altă suferință exterioară. Nu ținem deloc cu Victor în povestea asta. Femeile l-ar huidui pe un Victor adulter, în timp ce bărbații l-ar aplauda. Dar, de fapt, uiți de orice fel de judecată când auzi povestea lui. ” (Judy Florescu, Ziarul Metropolis)

Număr de vizualizări :924


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro