Cristina Nemerovschi, invitată la “Amnezia Mondays”

sept. 29th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 30 septembrie 2013, ora 19:00, în Amnezia Cafe (Str. Sfinţii Apostoli nr. 21, Bucureşti), în cadrul evenimentului “Amnezia Mondays”, va avea loc o lectură susţinută de Cristina Nemerovschi. De asemenea, se va proiecta filmul “Ragtime” de Milos Forman.

“Cu scriitura ei dură şi sensibilă, sarcastică şi tandră totodată, servind o anti-estetică personală, Cristina Nemerovschi se dovedeşte rebela literaturii române de azi.” (Radu Voinescu)

“Cristina Nemerovschi infirmă regula ce spune că femeile în general nu au umor!” (Emil Brumaru)

“Cristina Nemerovschi este un Caragiale al zilelor noastre.” (Felix Nicolau)

“Cristina Nemerovschi a intrat în forţă în literatura română odată cu debutul ei vulcanic: Sânge satanic, Herg Benet, 2010, 2011. A vândut camioane de cărţi, a supărat critici, a salvat adolescenţi, a adunat mii de cititori în jurul ei, pe grupuri de Facebook, pe forumuri, a primit scrisori de felicitare şi ameninţări cu moartea. Ce-şi poate dori un scriitor mai mult decât atât? Şi totuşi, autoarea nu s-a oprit aici. A făcut ce trebuie să facă un scriitor autentic: să continue să scrie.” (A.R.Deleanu)

Număr de vizualizări :1493


2 Comments to “Cristina Nemerovschi, invitată la “Amnezia Mondays””

  1. anunt spune:

    Imi doresc sa pot ajunge la eveniment!

  2. caramida spune:

    Intrarea este libera?

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro