Clubul de lectura Nemira, ediția de toamnă

sept. 2nd, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Clubul de lectură Nemira își reia activitatea, prima ediție de toamnă având loc în data de 23 septembrie 2013, de la ora 19.00, în mansarda librăriei Cărtureşti Verona. Cea de-a şaptea întâlnire a Clubului de lectură Nemira propune pasionaţilor de literatură o întâlnire cu scriitorul George R.R. Martin, devenit celebru în toată lumea pentru seria sa fantasy ”Cântec de Gheață și Foc”, adaptată pentru micul ecran în serialul de suces ”Urzeala Tronurilor”.

Pentru ediția cu numărul 7 a Clubului de lectură Nemira, cititorii au ales să discute una dintre primele cărți ale scriitorului, volumul de povestiri SF ”Regii nisipurilor”.

Cei care vor să participe în Clubul de Lectură Nemira se pot înscrie accesând următorul link.

Număr de vizualizări :1232


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro