Crowdfunding pentru realizarea documentarului „În spatele cortinei de fier. Studiu de caz: România”

aug. 21st, 2013 | By | Category: Eveniment

Pe platforma online de crowdfunding ”We Are Here” deja au fost înscrise proiecte, unul dintre ele fiind despre realizarea unui film documentar de lungmetraj, „În spatele cortinei de fier. Studiu de caz: România”.

Proiectul a obținut deja finanțare pentru 70% din bugetul total prin programul Europa pentru Cetățeni al Comisiei Europene.
”Fiecare secundă din film contează, de aceea dorim să realizăm cu ajutorul tău primele 200 secunde, în valoare de 1600 de euro.
Îţi oferim posibilitatea de a contribui prin donaţie la realizarea uneia sau mai multor secunde din cele 200 care dezvăluie primele fragmente despre procesul de comunizare a României”, spun organizatorii.
Fiecare donator va deveni posesorul onorific al unui număr de secunde din filmul documentar „În spatele cortinei de fier. Studiu de caz: România”. Mai multe detalii, pe http://www.we-are-here.ro/p/in-spatele-cortinei-de-fier şi www.comunizare.ro.

Număr de vizualizări :1076


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro