Revista de Povestiri nr 15, lansată la terasa J’ai Bistrot

iul. 23rd, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 26 iulie, de la ora 19.00, pe terasa J’ai Bistrot din București,va avea loc lansarea numărului 15 al Revistei de Povestiri. Numărul care se lansează vineri are două coperți create de ilustratoarele Edith Pojum și Maria Stoian și se citește și întoarsă. Dintr-un capăt se pot parcurge secțiunile obișnuite ale publicației, iar din partea cealaltă cititorul se întâlnește cu cele mai bune texte scrise de cursanții celei de-a doua ediții a atelierului de scriere creativă coordonat de Florin Iaru și Marius Chivu și organizat de revistă.

”Participanții la eveniment sunt încurajați să vină îmbrăcați în ton cu evenimentul – travestiți, cu cămașa pe dos, cu pantoful drept în piciorul stâng sau cu fular de iarnă, după cum e umorul fiecăruia. Dintre activitățile răsturnate, amintim dansul pe orizontală, recunoașterea unor melodii cântate invers sau desenul cu cartonul pe pix. Iar dacă participați la un antrenament de imaginație live, puteți câștiga un print în ramă cu una dintre ilustrațiile de pe coperți, oferit de Atelierul de Print.
În fiecare lună, Revista de Povestiri organizează un eveniment neconvențional de lansare a unui nou număr, iar tema evenimentului e dată de un curent sau gen literar, în stilul căruia este scrisă prima povestire din revistă, de către motanul mov care locuiește în paginile ei – Motanov.” (organizatorii)
Pentru ultimele noutăți, urmăriți evenimentul pe Facebook.

Număr de vizualizări :1629


One Comment to “Revista de Povestiri nr 15, lansată la terasa J’ai Bistrot”

  1. PAUL spune:

    INTERESANT EVENIMENT ! ABIA ASTEPT, MAI ALES CA MI-A PLACUT TERASA J’AI BISTROT 🙂 URA !

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro