Muzeul Literaturii Române Iași lansează Biblioteca din Parcul Lecturii

iul. 9th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 13 iulie 2013, cei care doresc să citească o carte în Parcul Lecturii de la muzeul „Vasile Pogor”, sunt invitaţi să dea curs lecturii. Strategia de revitalizare a Muzeului Literaturii Române Iași presupune construirea unei biblioteci fizice cu acces liber și gratuit, pentru a facilita lectura în aer liber. Primii pași au fost realizați, existând deja câteva cărți care vor ocupa rafturile bibliotecii. Persoanele care aleg să-și petreacă timpul în Parcul Lecturii din fața Casei Pogor au acum opțiunea de a lua cu împrumut o carte de citit.

Orice contribuție este binevenită. Iubitorii de carte și nu numai sunt invitați să doneze în cadrul Retro bazarului din 13-14 iulie 2013 (eveniment organizat de Asociația „Mai bine”, Slow Food Iași, Acaju, în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române Iași). De asemenea, cărțile pot fi donate oricând la sediul muzeului „Vasile Pogor”.

Număr de vizualizări :954


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro