Conferinţă de presă pentru prezentarea evenimentului „Foaie verde”

iul. 19th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 22 iulie 2013, ora 11:00, la Clubul Țăranului (Muzeul Naţional al Ţăranului Român), va avea loc o conferinţă de presă pentru prezentarea evenimentului „Foaie verde”, la care vor concerta Lemon Bucket Orkestra din Toronto, Taraf de Haïdouks și Nea Vasile Dinu împreună cu Taraful de la Mârșa.

Invitați: Hanno Höfer – organizator; Virgil Ștefan Nițulescu – director general, MNȚR; Anghel Gheorghe (Caliu) – Taraf de Haïdouks; Răzvan Căpitan – manager, Taraf de Haïdouks; Vasile Dinu – Taraful de la Mârșa; Mark Marczyk – Lemon Bucket Orkestra.

Număr de vizualizări :1153


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro