Concert caritabil „Summer Jazz”, cu Irina Sârbu și prietenii

iul. 15th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 16 iulie 2013, de la ora 19:30, la Terasa Hilton din București, va avea loc concertul caritabil „Summer Jazz”, cu Irina Sârbu și prietenii. Toate fondurile colectate în urma evenimentului caritabil vor fi folosite exclusiv în beneficiul bolnavilor aflați în îngrijirea HOSPICE Casa Speranței.
„Este pentru a doua oară când artista Irina Sârbu alege să își pună talentul în beneficiul HOSPICE, alăturându-se astfel efortului de a oferi clipe de normalitate copiilor și adulților care poartă povara unei boli incurabile.” (organizatorii)

Locurile disponibile în cadrul evenimentului sunt limitate. Biletele pot fi achizitionate de la partenerul evenimentului, www.myticket.ro, sau rezervate la tel. 0722. 351. 405, brindusa.florescu@hospice.ro.

Număr de vizualizări :1292


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro