”Punct. 2013” la Atelier 030202

iul. 4th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 5 iulie 2013, de la ora 19.00, la Atelier 030202 (Sala Nouă TC, str. Sfânta Vineri nr. 11, Bucureşti), va avea loc vernisajul expoziției ”Punct.2013”, care conține lucrări semnate de masteranzii de la artă murală din cadrul UNArte București: Bogdan Ciobanu, Raluca Cojocaru, Alexandru Huzum, Oana Istrate, Raluca Mihai. Îndrumător și curator: Conf. univ. dr. Cosmin Paulescu. Manager artistic Atelier 030202: Mihai Zgondoiu. Expoziția poate fi vizitată în perioada 5 iulie – 5 august 2013.

„Expoziția “PUNCT 2013” este în cazul de față o continuare firească a proiectului “PUNCT” din 2011 desfășurat pe aceeași platformă de artă contemporană din București, “ATELIER 030202”.
În ordine cronologică dacă atunci erau expuse lucrări de licență, iată-ne acum la finalul ciclului de masterat cu o prezentare a proiectelor absolvenților de la departamentul de Artă Murală al Facultătii de Artă Decorativă și Design din cadrul Universității Naționale de Arte Bucuresti.
Lucrările prezente în expoziție, deși sunt foarte diferite, nemaibeneficiind de “liantul” tematic impus, ca în cazul licenței, sunt totuși bine acordate una față de cealaltă, având ca numitor comun profesionalismul și seriozitatea abordărilor.
Fiecare expozant prin originalitatea proiectului său, face dovada certă a unui viitor artist vizual de succes. Sper ca în următorii ani, un număr cât mai mare dintre aceștia să confirme cele spuse în rândurile de mai sus.” (Cosmin Paulescu)

Parteneri: Teatrul de Comedie, Clubul UNESCO-Adolescenţii, Asociaţia Euro CulturArt, UNArte
Sponsor: Murfatlar România
Parteneri media: Agentiadecarte.ro, Radio România Cultural, Senso TV, TATAIA, TV City, Cultura, ArtClue, Revista ARTA, Modernism.ro
http://www.atelier030202.blogspot.com/
facebook event: https://www.facebook.com/events/393877154054024/?notif_t=plan_user_joined
www.unarte.org

Număr de vizualizări :3520


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro