”Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, la Godot Cafe

iul. 15th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 17 iulie 2013, de la ora 20:00, la Godot Cafe din București, va avea loc o reprezentație cu spectacolul ”Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, de Edward Albee. Un spectacol de Mariana Camarașan și Alexandra Penciuc. Cu: Florina Gleznea, Ionuț Grama, Sânziana Nicola, Emil Mandanac.

„Adevăr sau iluzie – chiar contează?” – Edward Albee

Edward Franklin Albee al III–lea (n. 12 martie 1928) este un dramaturg american. Piesele sale de teatru sunt inspirate din realitate și au ca temă motivul înstrăinării și al incapacității de a comunica, folosind ca procedeu maniera teatrului absurd și al suprarealismului.
Piesa ”Cui i-e frică de Virginia Woolf?” a fost scrisă în 1962.

Număr de vizualizări :1088


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro