“Master Drawing Performance” cu graficianul Traian Laie

iul. 2nd, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 3 iulie 2013, ora 19:00, la Clinica de Psihologie “Dr. Ion Duvac” (str. Intrarea Rigas, nr. 31 bis, Bucureşti), va avea loc o sesiune de “Master Live Drawing”, susţinută de graficianul şi arhitectul Traian Laie. Evenimentul are loc în cadrul expoziţiei personale a artistului, intitulată “Sub semnul lui Freud”. Curatori: Adina Niculae şi George Păunescu.

După un prim workshop dedicat temei sexualităţii, în care dr. psiholog Ion Duvac alături de artistul Traian Laie şi-au exprimat părerile cu privire la acest aspect atât de important al vieţii, teoria va însoţi practica. Artistul va face o demonstraţie a modului în care au luat naştere operele expuse pe pereţii clinicii de psihologie “Dr. Ion Duvac”.

Traian Laie ( n. 1950 ) este absolvent al Universităţii de Arhitectură „Ion Mincu” (1973) şi al secţiei de grafică a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti (1987). În prezent activează ca artist vizual în mediul bucureştean, făcându-se remarcat îndeosebi prin creaţia sa grafică, prezentă în numeroase expoziţii, atât în ţară, cât şi în spaţiul artistic european.

Mai multe detalii la: www.intellpsy.com

Număr de vizualizări :1303


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro