“Inferno” de Dan Brown

iul. 3rd, 2013 | By | Category: Eveniment

Începând cu 26 august 2013,  publicul din România va găsi în librării “Inferno”, cel mai nou roman semnat de Dan Brown, Editura RAO. Volumul va apărea în colecţia “RAO Class”, în traducerea Adrianei Bădescu. „Inferno” este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construit, romanul prezintă toate elementele cu care Brown şi-a obişnuit deja cititorii – un om de ştiinţă nebun, cu un ţel bine conturat, un mister greu de dezlegat, simboluri extrase din Divina Comedie de Dante, mesaje secrete, elemente de artă şi de istorie şi o iminentă catastrofă de proporţii planetare.” (editorii) AgentiadeCarte.ro este partener media.

Începând de luni, 1 iulie 2013, editura a demarat o campania de vânzare anticipată a romanului „Inferno”. Mai multe informaţii la pagina web: http://www.raobooks.com/raobooks_fisa_carte.php?fisa_id=2876&niv1_id=1&niv2_id=12015&niv3_id=120153125

“Inferno” a cucerit deja  piaţa editorială mondială înregistrând încă din  prima saptămână de la apariţia sa, vânzări de 1,1 milioane de exemplare în SUA şi Canada, 300.000 de exemplare vândute în Italia şi peste 150.000 de exemplare vândute în Germania în primele două zile de la lansare. Tirajele iniţiale pentru acest titlu au fost şi ele pe măsura renumelui mondial al autorului. În Germania s-au tipărit 700.000 de exemplare din care peste 600.000 au fost deja distribuite.

Dan Brown a reuşit să stabilească recorduri după recorduri de vânzari, “Codul lui da Vinci” a atins numărul de 80.000.000 de exemplare vândute în întrega lume, iar « Simbolul pierdut » peste 30.000.000. În afară de « Codul lui da Vinci » şi « Simbolul pierdut », Dan Brown a mai scris şi « Îngeri şi demon »i, « Fortăreaţa digitală » şi « Conspiraţia », romane care s-au bucurat de un succes similar. Romanele sale au fost traduse in 51 de limbi.

Niciun alt autor, la aceasta oră, nu s-a bucurat de o expunere mediatică mai mare ca a lui Dan Brown şi niciun alt autor nu a reuşit să ridice atâtea semne de întrebare sau să creeze atâtea controverse precum Dan Brown cu romanele sale. » (editorii)

Număr de vizualizări :998


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro