“Dialog social prin circ”, spectacol de stradă în Reşiţa

iul. 17th, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, 18 iulie 2013, ora 18:00, în Parcul Piaţa Tricolorului (Reşiţa), va avea loc un spectacol de stradă susţinut de 12 belgieni şi 12 români (printre care și 5 reşiţeni) sub genericul “Dialog social prin circ”. Spectacoolul va fi precedat de ateliere de artă – educaţie nonformală: FACE PAINTING, ECHILIBRU (sârmă, bile, picioroange, rolla-boola), JONGLERIE (măciuci, bile, diabolo, cercuri),  ACROBAŢIE (dinamică: mini-trambulină şi portee: piramide umane) susţinute de aceiaşi tineri care au avut un stagiu de pregătire de 15 zile la Bruxelles- Belgia, Timişoara şi Dognecea- România.

Evenimentul este organizat de Societatea pentru Cultură METARSIS- activităţi şi servicii de cultură urbană şi artă contemporană în parteneriat cu Organizaţia Pentru Artă şi Cultură –Timişoara și L’Ecole de cirque de Bruxelles, în asociere cu Primăria Reşiţa.

Număr de vizualizări :2607


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro