“Comedie Neagră”, în regia lui Cosmin Alexandru Purice

iul. 8th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 13 iulie 2013, ora 22:00, la Godot Café Teatru (str. Blănari nr. 14, Bucureşti), va avea loc spectacolul de teatru “Comedie neagră” după Peter Shaffer, regizat de  Cosmin Alexandru Purice. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: István Téglás, Mihai Smarandache, Marius Chivu, Alina Popescu, Ana Maria Lazăr, Andreea Samson şi Mădălin Mandin.

„Actorul István Téglás îl joacă pe Brindsley Miller, un tânăr sculptor falit, dornic de afirmare a artei sale în fața unui domn cu mare potențial financiar din Londra. De asemenea dorește să îl impresioneze pe tatăl logodnicei sale, Carol Melkett (Alina Popescu), care îi este complice în mutarea obiectelor de mobilier valoroase ale vecinului lor Harold Gorrringe (Mihai Smarandache), în absența sa. Planul lui Brindsley ar fi funcționat de minune dacă un s-ar fi confruntat cu o lungă pană de curent, care a introdus confuzia și panica în fiecare acțiune a personajului.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1839


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro