Ultimul recital din seria “VIVA LA GUITARRA 2013”

iun. 25th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 26 iunie 2013, ora 19.00, la Institutul Cervantes din București (sala Auditorium), va avea loc ultimul recital din seria “VIVA LA GUITARRA 2013”. Protagoniști: Olivia Iancu și Claudiu Lobonț, care vor oferi un program de muzică contemporană cu lucrări semnate de Leo Brouwer și Ástor Piazzolla.

Recitalul face parte din stagiunea extraordinară „VIVA LA GUITARRA” care şi-a propus, timp de 6 luni, să ofere publicului câteva prilejuri de întâlnire cu acest instrument atât de îndrăgit şi sută la sută spaniol, făcut, aşa cum scria Nicolás María López într-un eseu publicat în 1901, după chipul şi asemănarea sufletului popular. Stagiunea VIVA LA GUITARRA a avut loc în perioada ianuarie – iunie 2013, fiind organizată de Asociaţia Culturală Kitarodia în parteneriat cu Institutul Cervantes, cu sprijinul fabricii de instrumente HORA SA din Reghin.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :930


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro