Gala “Microfonul de Argint” la Timişoara

iun. 12th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 13 iunie 2013, ora 19:00, la Sinagoga din Cetate (Str. Mărăști, nr. 6, Timişoara), va avea loc Gala “Microfonul de Argint”. Prezentatorul serii va fi  d-nul Bogdan Puriș, iar Gabriel Kelemen (prof. dr. în arte vizuale) va susține o prelegere de specialitate. Pe parcursul evenimentului vor fi proiectate materiale video despre Kindlein Silver Microphones, urmate de un spectacol susținut de Emil Kindlein ce îi are ca invitați pe: Doru Iosif (actor TNT), Gabi Szorad (BIO), Lelia Nicolaiciuc, Dorothea Iordănescu, Beck Corlan, Kooperativa și All Friends Band. La final va putea fi vizitată expoziția Kindlein – Familie și tradiție. Pe durata evenimentului, editura Brumar va asigura un stand de carte cu volume rare de poezie.

Vor fi lansate o serie de microfoane de argint semnate Emil Kindlein, microfoane unicat realizate din argint după un concept original. Acestea sunt produsul unei tradiții de familie care începe în anul 1929. Tehnologia realizării acestor bijuterii muzicale este încununarea experienței a trei generații ce împletește meșteșugul de bijutier, tehnica electronică și arta muzicală. Microfoanele realizate de Emil Kindlein sunt o premieră mondială fiind realizate printr-un procedeu complex ce presupune o metodă tradițională de realizare a bijuteriilor.

Eveniment organizat de Ambulanța culturală și Emil Kindlein Museum împreună cu Societatea Filarmonică din Timișoara, Teatrul Național din Timișoara și Bijuteria GiBi.

Număr de vizualizări :1282


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro