”Red and grey” by Cristiana Maria Purdescu, la Bucharest Fashion Week

iun. 11th, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 12 iunie 2013, începând cu ora 20.00, în cadrul Bucharest Fashion Week (11-13 iunie 2013), designerul vestimentar Cristiana Maria Purdescu va prezenta colecția toamnă-iarnă 2013-2014, ”Red and grey”. Evenimentul va avea loc la Ambasad`Or Events & Leisure (str. Drumul Odăii 34-36, Otopeni).

Folosind surse de inspirație diverse (anii 1950, 1980 și moda orientală), deci modele/tipare sofisticate combinate cu linii de croi clasice, m-am concentrat pe mixarea materialelor (satin de mătase naturală, voal de mătase naturală și piele naturală), în care elementul de bază a fost pielea naturală aleasă în mod semnificativ pentru a evidenția latura puternică a femeii.
Întreaga colecție este dominată de culoarea roșie (roșu stacojiu, roși vișiniu etc). Nuanțele de gri aluminiu și gri plumb etc. sunt într-un echilibru bine argumentat vizual între suprafața materialelor și accesoriile din piele.
Unele dintre costumele care compun colecția sunt sobre, au o prezență impunătoare, dar și farmecul feminin al detaliului.
Colecția se adresează tinerelor, femeilor rafinate, elegante, dar și celor care preferă sobrietatea unei game restrânse la diferite nuanțe de gri.
Doresc să specific că încălțămintea are un design pe care l-am creat într-o fericită relaționare stilistică cu piesele vestimentare.
Cerceii și colierele au fost realizate de Dorina Cioplea. (Cristiana Maria PURDESCU)

Număr de vizualizări :1483


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro