“Tunelul timpului” de Swami Kriyananda

iun. 1st, 2013 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Vremea a apărut volumul “Tunelul timpului” de Swami Kriyananda.

Swami Kriyananda (James Donald Walters, 19 mai 1926 – 21 aprilie 2013) a fost o personalitate a lumii spirituale, șef al comunității spirituale Ananda.
“Născut în România, ca fiu al familiei unui inginer petrolist american, Kriyananda a adoptat calea spiritualității indiene, a fost discipol al marelui Paramhansa Yogananda și a devenit el însuși șeful spiritual al unei importante comunități, fondator al unor renumite ashramuri în Europa, Statele Unite și India, autor al unui lung șir de cărți despre dezvoltatea spirituală și despre obținerea fericirii.

Kriyananda nu a uitat niciodată țara în care s-a născut. Una dintre cele mai frumoase cărți ale sale, Tunelul timpului, destinată copiilor, se petrece în România natală.
Marea dorință alui Swami Kriyananda era să vină să lanseze această carte în România. Programată în 8 iunie, într-un salon al hotelului Hilton din București, lansarea va avea loc în memoria marelui Swami, plecat pe neașteptate în lumină în 21 aprilie a acestui an.
O poveste fermecătoare, cu valențe morale, cartea apare în premieră în limba română la Editura Vremea.” (editorii)

Număr de vizualizări :1297


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro