“Războiul Z” de Max Brooks

iun. 18th, 2013 | By | Category: Eveniment

La Editura Trei, colecţia “Epsilon SF”, a apărut volumul “Războiul Z” de Max Brooks, traducere de Bogdan Perdivară, ediţia a II-a. “Războiul Z” s-a vândut în 600.000 de exemplare, iar din 21 iunie 2013 thrillerul SF “Ziua Z Apocalipsa”, cu Brad Pitt în rolul principal, va putea fi urmărit în cinematografe.

“Un medic chinez asistă la primele cazuri ale unei epidemii inexplicabile, care cuprinde treptat întreaga lume. În mai puţin de un an, populaţia Americii îşi găseşte adăpost în lagărele pentru refugiaţi din Cuba, europenii se baricadează în castele medievale, iar Pakistanul abate asupra planetei iarna nucleară…” (editorii)

Maximillian Michael „Max” Brooks (n. 1972) este scriitor şi scenarist american, fiul regizorului Mel Brooks şi al actriţei Anne Bancroft.

Număr de vizualizări :1268


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro