“Dansatoarea lui Degas” de Kathryn Wagner

iun. 4th, 2013 | By | Category: Carte in lucru

La Editura Humanitas Fiction, colecţia “Raftul Denisei”, va apărea volumul “Dansatoarea lui Degas” de Kathryn Wagner.

„În Dansatoarea lui Degas cititorul se va trezi într-o strălucitoare epocă a tuturor extravaganţelor, văzută prin ochii unei tinere balerine. Alexandrie, o tânără întreprinzătoare şi ambiţioasă, reuşeşte să intre în corpul de balet al Operei din Paris, în speranţa că va reuşi să-şi afle un loc în societate, dar şi că va putea asigura viitorul financiar al familiei ei. Curând, însă, planul ei eşuează în clipa în care se îndrăgosteşte de enigmaticul pictor ale cărui tablouri ce descriu viaţa de culise a balerinelor au scandalizat o societate întreagă şi au revoluţionat lumea artei. Pe măsură ce Alexandrie e tot mai profund atrasă de arta lui Degas şi de secretele întunecate ale Parisului, va ajunge să rişte pentru a-şi împlini visul de iubire, dar şi pentru obsesia ei de a deveni o stea a baletului.” (editorii)

„La fel ca Tracy Chevalier, Kathryn Wagner analizează toate straturile de sens care străbat opera de artă.“ (Publishers Weekly)

Număr de vizualizări :2050


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro