Ziua Internațională a Copilului la Muzeul Literaturii Române Iași

mai 29th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 1 iunie 2013, la muzeul „Constantin Negruzzi” de la Hermeziu se va organiza, începând cu ora 10:00, tradiționalul program „Acasă la familia Negruzzi”, care va antrena copiii din localitățile Hermeziu, Trifești și Zapolodeni. Aceștia vor participa la momente artistice, jocuri ale copilăriei, ateliere tematice, proiecții de filme. În Galeriile „Pod Pogor”, de la ora 11:00, Liviu Smântânică își va prezenta expoziția de portrete în ulei, „Portretele inocenței”, cu participarea criticului Ioan Holban. În curtea muzeului „Vasile Pogor”, între orele 15-19:00, Asociația Mai Bine va oferi publicului ieșean o ediție specială a Bazarului solidar. Fondurile obținute vor ajunge la un centru de recuperare a copiilor cu handicap mental sever din Iași.

La Bojdeuca lui Ion Creangă din Țicău, copiii îi vor avea ca oaspeți de la ora 11:00 pe membrii ansamblului folcloric „Balada” din Gropnița-Săveni și pe Ștefan Atârgovițoae, câștigătorul emisiunii-concurs „Ti lascio una canzone”, Italia.
Încă de la înființarea sa, Muzeul Literaturii Române Iași a încurajat evenimentele dedicate copiilor, an de an dezvoltând programe dintre cele mai diverse și creative.

Mai multe detalii se pot regăsi pe pagina de Facebook a Muzeului Literaturii Române Iași:

www.facebook.com/muzeulliteraturiiromane.iasi

Număr de vizualizări :818


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro