Julian Săvulescu susţine conferinţa „Neuroethics: Moral Enhancement”

mai 26th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 27 mai 2013, ora 16.00, la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti, va avea loc conferinţa „Neuroethics: Moral Enhancement”, susţinută de Julian Săvulescu, profesor la Universitatea Oxford şi director al Oxford Uehiro Centre for practical Ethics. Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Centrul de Cercetare în Etica Aplicată.

Julian Săvulescu, australian de origine română, este profesor la Universitatea Oxford şi director al Oxford Uehiro Centre for practical Ethics. Este unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în etică aplicată din lume. Domeniile sale de interes sunt bioetica, în special etica geneticii şi neuro-etică.

Număr de vizualizări :846


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro