Clubul Dramaturgilor prezintă spectacolul-lectură „Tunul de cireş” de Paşcu Balaci

mai 26th, 2013 | By | Category: Eveniment

Luni, 27 mai 2013, ora 18.00, în sala ICR (Aleea Alexandru nr. 38, Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a Clubului Dramaturgilor. Va fi prezentată în spectacol-lectură piesa „Tunul de cireş” de Paşcu Balaci, în lectura actorilor Constantin Cojocaru, Violeta Berbiuc, Alexandru Georgescu, Mihai Dinvale, Monica Ghiuţă, Florin Anton. Regia: Mihai Lungeanu. Spectacolul-lectură este realizat în colaborare cu Teatrul Naţional Radiofonic, în cadrul emisiunii THALIAFEST.

După o pauză, vor urma discuţii critice moderate de Lucia Verona.

Eveniment organizat de Institutul Cultural Român, în colaborare cu secţia de dramaturgie a Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti şi Uniunea Scriitorilor din România.

Număr de vizualizări :705


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro