„Hit Yourself-100 de idei de la pasiune la marea lovitură” de Florin Grozea

mai 21st, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 22 mai 2013, ora 18.00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr. 5) din Bucureşti, va avea loc evenimentul de prelansare a primei cărţi inspiraţionale din muzica românească, „Hit Yourself-100 de idei de la pasiune la marea lovitură” de Florin Grozea, Editura Polirom. Alături de Florin Grozea, vor povesti din experienţele lor de succes compozitorii Flaviu Cicirean şi Gabriel Huiban.  Evenimentul este organizat de Business Organization for Students (www.bosromania.ro)

Hit Yourself. 100 de idei de la pasiune la marea lovitură”, cu o prefaţă semnată de Mihai Găinuşă, conţine 100 de idei şi sfaturi inspirate din poveştile de succes ale artiştilor români peste hotare.

Cartea aduce un suflu nou şi provoacă cititorul, prin poveşti adevărate, dar şi prin sfaturile unuia dintre cei mai îndrăgiţi artişti să inoveze, să îşi pună pe portativ creativitatea şi să găsească cheia succesului. Urmaţi aceste sfaturi şi în scurt timp, dintr-un artist independent cu resurse financiare limitate, puteţi deveni un autor de hituri sau un star internaţional.

Hit Yourself se adresează atât profesioniştilor din industriile creative, cât şi celor care sunt pasionaţi de domeniul muzicii sau doar curioşi de a cunoaşte artistul din backstage.” (editorii)

„Am scris această carte pentru tinerii care cred că ai nevoie de relaţii pentru a da lovitura. În Hit Yourself sunt 100 de poveşti de success ale unor tineri, la fel ca voi, care au pornit de jos, au pornit din provincie şi au ajuns în câţiva ani, datorită talentului, determinării şi muncii lor să ajungă nu doar pe primul loc în România, ci pe plan internaţional. Cred că aceste poveşti sunt o inspiraţie pentru noi” (Florin Grozea)

Florin Grozea, compozitor, producător muzical, prezentator TV şi antreprenor online, unul dintre cei mai apreciaţi artişti români şi fondatorul cunoscutei trupe
Hi-Q.

Număr de vizualizări :944


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro