“Ziua satului românesc”, ediţia a treia

mai 7th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 10-12 mai 2013, la Cluj-Napoca va avea loc cea de-a treia ediţie a “Zilei satului românesc”, eveniment organizat de Asociația « Cele mai frumoase sate din România » (AFSR), împreună cu partenerii săi: Ministerul Economiei, Autoritatea Națională pentru Turism, Secretariatul General al Guvernului, Municipiul Cluj-Napoca și ANTREC.

Pornită în 2010 pentru a promova autenticitatea satului românesc, “Ziua satului românesc” este o manifestare națională a valorilor perene ale României. Primele ediții au fost organizate la București (2011) și Brașov (2012).

Delegația Valonia-Bruxelles, după ce a avut onoarea de a patrona prima ediție, va participa și anul acesta la «Ziua satului românesc» cu un stand de informare și prezentare, în parteneriat cu Asociația «Cele mai frumoase  sate din Valonia».

La acest important eveniment de promovare a mediului rural din România sunt așteptați peste 20.000 de vizitatori. Organizatorii și partenerii au pregătit un program atractiv și variat : expoziții, târguri tematice, standuri de prezentare și informare, ateliere, conferințe și seminarii, degustări de produse locale etc.

Număr de vizualizări :1053


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro