“Un taur în vitrina de piatră” de Liviu Antonesei, „Pisica ruptă” de Mircea Daneliuc, „Damele din pălărie” de InimăRea

mai 29th, 2013 | By | Category: Eveniment

Joi, 30 mai 2013, ora 15.00, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2013, la SCENA ARENA, Pavilionul C3, va avea loc lansarea volumele “Un taur în vitrina de piatră” de Liviu Antonesei, „Pisica ruptă” de Mircea Daneliuc, „Damele din pălărie” de InimăRea, Editura Adenium. Evenimentul va avea loc la în prezența autorilor Mircea Daneliuc și InimăRea, dar și a invitaților Cristian Teodorescu și Ion Bogdan Lefter. Moderator: Ionuţa Necula.

Volumul „Un taur în vitrina de piatră” de Liviu Antonesei face parte din colectia Punct. RO Poezie. Volumele „Pisica ruptă” de Mircea Daneliuc și „Damele din pălărie” de InimăRea fac parte din colecția Punct. RO Proză.

Număr de vizualizări :1001


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro