“Richter 8.9” de Andrei Călăraş

mai 28th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 1 iunie 2013, ora 16.00, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest, la standul Editurii Nemira, Andrei Călăraş îşi lansează volumul “Richter 8.9”, Editura Nemira. Despre volum vor vorbi: Odilia Roşianu, Cătălin Badea Gheracostea şi Ciprian Măceşaru.

“Volumul “Richter 8.9” este o dovadă de împletire armonioasă între suspans şi fragilitatea trăirilor interioare, descrieri şi umor, introspecţie şi dialoguri spumoase. De la prima pagină până la ultima,Richter 8.9 îi ţine pe cititori într-o continuă alertă. Personajul Alexandru Don din carte nu mai poate picta decât în culorile depresiei, ale iubirii pierdute, ale beției și ratării. Însă, pe neașteptate, intră într-un carusel de neînțeles al groazei și minciunii, ce-l poate antrena spre o cumplită descoperire sau o inevitabilă distrugere. Istoria își arată o față necunoscută, amenințătoare ce nu lasă niciun drept la replică.” (editorii)

Andrei Călăraş este absolvent al Facultăţii de Medicină, publicând de-a lungul timpului mai multe cărţi în domeniul de specialitate. În 2010, însă, a debutat cu romanul de aventuri Ziua a 7-a, iar Richter 8.9 reprezintă cea de-a doua lucrare de ficţiune semnată de autor.

Număr de vizualizări :921


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro