“Lumea-după-Google” de Alexandru Mironov

mai 27th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 1 iunie 2013, ora 14.30, la standul Editurii Nemira, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest, Alexandru Mironov lansează volumul “Lumea-după-Google”, Editura Nemira.  Despre volum vor vorbi Alexandru Mironov şi Adrian Curaj.

„Cele 160 de pagini ale volumului “Lumea-după-Google” cuprind întrebări esenţiale despre existenţa omului şi a Pământului, dar şi o serie de răspunsuri care să elucideze mistere de mult timp dezbătute. Din ce este alcătuit Universul? Care este baza biologică a conștiinţei? Vor fi vreodată unificate legile fizicii? Cât de lungă poate fi viaţa omului? Ce controlează regenerarea organelor? Ce se află în centrul Pământului? Suntem singuri în Univers? Cum sunt stocate amintirile și cum le accesăm? Cum putem integra datele pe care ni le oferă biologia? Care sunt limitele computerului convenţional? Cât de mult se va încălzi clima? Acestea sunt doar o parte dintre întrebările arzătoare cărora Alexandru Mironov le formulează un răspuns, restul rămânând să fie descoperit de către cititori direct în carte.” (editorii)

Alexandru Mironov sau “radio-tele-profesorul” este cunoscut pentru implicarea sa în domeniul ştiinţei, acesta realizând peste 4.000 de emisiuni şi redactând numeroase articole de ştiinţă. Este unul dintre « inventatorii » şi promotorii celebrului Almanah Anticipaţia, ai Colecţiei de Povestiri Ştiinţifico-Fantastice şi coordonator ai mai multor antologii SF.

Număr de vizualizări :1253


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro