Scriitorul Jürgen Israel, laureat al Premiului pentru Literatură “Condeierul Satului Caţa”

apr. 18th, 2013 | By | Category: Eveniment

Vineri, 19 mai 2013, în incinta Casei Parohiale din comuna Caţa, Transilvania, scriitorul şi editorul Jürgen Israel va primi Premiul pentru Literatură “Condeierul Satului Caţa”. Premiul este oferit de Cercul german-român Felicia – Caţa, Filiala Braşov a Uniunii Sciitorilor din România, Exil-P.E.N. Clubul Internaţional, Forumul German Braşov, Revista „Satul“ – Braşov.

Premiul îi este decernat lui Jürgen Israel, originar din Berlin, fiind al doilea beneficiar al acestui premiu. El are dreptul să locuiască, la alegere timp de un an de zile în casele parohiale ardeleneşti din Caţa, Aţel si Pelişor.

Evenimentul reuneşte, în perioada 18-20 mai 2013, scriitori în limbile română, maghiară şi germană, poeţi, muzicieni, pictori, ţărani, rromi şi curioşi.

Număr de vizualizări :1507


One Comment to “Scriitorul Jürgen Israel, laureat al Premiului pentru Literatură “Condeierul Satului Caţa””

  1. Paul Berger spune:

    Am fost si anul trecut la festivitatea „Condeierul Satului Cata” acolo in comuna Cata pe linga Rupea, judetul Brasov. Au fost zile pline de poezie, farmec, muzica si prietenii noi. Compliment pentru Regizorul acestor zile Frieder Schuller

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro