Conferința „Despre valori”, la Muzeul Național al Țăranului Român

apr. 1st, 2013 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 3 aprilie 2013, ora 14.00, la Studioul Horia Bernea (Muzeul Național al Țăranului Român), va avea loc conferința “Despre valori”, susținută de Daniel Funeriu, fostul ministru al Educației. Evenimentul va avea loc în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun”.

„Suntem într-o criză globală care are toate caracteristicile unei „crize de schimbare de sistem”. Cel mai ușor trec prin crizele de schimbare de sistem națiunile care sunt sigure pe valorile lor. Cu cât o națiune este mai sigură pe valorile sale fundamentale, cu atât ea are capacitatea să genereze sisteme noi și performante, fără ca această noutate să reprezinte o ruptură producătoare de haos. Vom pune în discuție modul în care diferite națiuni se raportează la valorile lor fundamentale și vom încerca, împreună, să clarificăm care sunt valorile românilor.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :968


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro