Sesiune live digital-pop cu Fierbințeanu & Plurabelle

mart. 22nd, 2013 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 23 martie 2013, ora 20.00, la Green Hours 2 (Șos. Ștefan Cel Mare nr. 7-9, Bucureşti) va avea loc o sesiune live digital-pop cu Cristian Fierbințeanu & Plurabelle.

Cristian Fierbințeanu (voce, bass, computer, efecte) face parte din proiectul Fierbințeanu, un duo de muzică digital-pop-pshychedelic-noise care activează în București.

Trupa Fierbinţeanu este câştigătoarea concursului de remixuri ale muzicii lui Antonin Dvorak, organizat în 2012 de Centrul Ceh din București, și a lansat un dublu disc – „The Beauty Of Music” și un maxi-single – „Love Goes Round In Circles”.

Plurabelle (Local Records) este un proiect electropop, synthpop, electronica & house music inițiat de Alex Bălă (computer, clape) la sfârșitul anului 2011. Plurabelle a lansat două EP-uri, ‘Money, Blood and Light’ și ‘The Streets Were Paved With Pastry’.

Fierbințeanu și Plurabelle au cântat împreună la festivaluri și în cluburi, galerii și la posturi de radio online din București, inclusiv în deschiderea unor (sau împreună cu) formații indie-pop din Marea Britanie, Franța și Canada. De asemenea, în 2012 au cântat la Praga. În 2010, Cristian Fierbințeanu și Alex Bălă au făcut parte din formația Replace.

Sesiunea live de sâmbătă, 23 martie, de la Green Hours 2 va include pasaje din discurile Fierbințeanu și Plurabelle și secvențe muzicale și sonore ce urmează să fie lansate în curând.

Mai multe informaţii la pagina web:

http://www.facebook.com/fierbinteanumusic

Număr de vizualizări :1238


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro