Roman Kisselev concertează la Timișoara și Arad

mart. 8th, 2013 | By | Category: Eveniment

În perioada 11 – 13 martie 2013, la Timișoara și Arad va avea loc o serie de concerte ale lui Roman Kisselev. Acompaniat la pian de Liudmila Orlova, el va susține recitaluri foarte promiţătoare: plimbări pe străzile Parisului prin cântecele lui Charles Trenet şi rătăciri poetice pe urmele lui Baudelaire şi Gainsbourg. Intrarea este liberă.


Concerte:

Luni, 11 martie 2013, ora 14.00, la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu”, în cadrul concursului de cântece francofone „Chants sons sur scène”.

Marţi, 12 martie 2013, ora 20.00, la Jazzissimo lounge (str. Hector nr. 1, Timișoara)

Miercuri, 13 martie 2013, ora 20.00, la café Boeme din Arad (în parteneriat cu Amifran)

Suntem deseori tentaţi să limităm francofonia în interiorul ţărilor francophone din punct de vedere istoric, dar aceasta este foarte bine prezentată în toate colţurile lumii. La Moscova, Roman Kisselev participă activ la promovarea limbii franceze în cadrul Clubului francez: actor, cântăreţ, el este unul dintre cei mai dinamici reprezentanţi ai francofoniei în Rusia.

Număr de vizualizări :1120


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro